Om Almunge Snickerifabrik 

Ett familjeföretag sedan 1919

Vår historia

Från våra ödmjuka början som ett traditionellt snickeri har Almunge Snickerifabrik vuxit och utvecklats till att bli en välkänd leverantör av byggmaterial och snickeriprodukter. Grundat 1919, har vår passion för hantverk och kvalitet gått i arv genom generationer.

Från dörrar till byggvaror

Vår resa började med tillverkning av dörrar, köksluckor och möbler. På 1990-talet utökade vi vårt sortiment till att inkludera byggmaterial, vilket idag är en stor del av vår verksamhet.

Läs mer om våra byggvaror och vår butik

Möt vårt team

Vår styrka ligger i våra människor. Varje medarbetare hos Almunge Snickerifabrik är dedikerade och strävar mot att leverera enastående service till våra kunder. 

Ann-Kristin

Ann-Kristin Gustafsson

Stefan

Stefan Noaksson

Niklas

Niklas Noaksson

Petter

Petter Andersson

Vårt engagemang för enastående kundservice

På Almunge Snickerifabrik står kundnöjdhet i centrum av allt vi gör. Vår långa historia vittnar om vårt engagemang för kvalitet och service. Vår kundtjänst är alltid redo att svara på dina frågor, hjälpa dig med val av material och ge råd för dina projekt. Vi är stolta över att vara mer än bara en leverantör - vi är dina partners inom bygg och snickeri.

Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med våra kunder och samhället. Vår vision är att ständigt utöka vårt sortiment och tjänster för att uppfylla de föränderliga behoven i byggbranschen, samtidigt som vi behåller den höga kvaliteten och det personliga anslaget som vårt familjeföretag är känt för.

Vill du veta mer om oss eller hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt?
Kontakta oss idag för personlig service och expertis!

Kontakta oss