Upptäck Våra Senaste Erbjudanden

Kvalitetsbyggmaterial till specialpriser

Här hittar du de senaste och hetaste erbjudandena från Almunge Snickerifabrik. Oavsett om du är en professionell byggare eller en DIY-entusiast, har vi de perfekta erbjudandena för ditt nästa projekt.

På Almunge Snickerifabrik är vi stolta över att erbjuda våra kunder mer än bara högkvalitativa byggvaror och verktyg. Våra erbjudanden är noggrant utformade för att ge dig bästa möjliga värde, oavsett omfattningen av ditt byggprojekt.

Huntonit Takskivor
Brilliant
219:-/m2

Benders Benderit
Betongpannor svart och tegelröd

79:-/m2

Huntonit Perle
väggskiva

219:-/m2

Underlagspapp 2000 239:-/rulle

Bygg-plyfa
12x1200x2500mm

429:-/skiva

Vi är här för att hjälpa dig!

Har du frågor om våra produkter eller tjänster? Är du intresserad av att veta mer om våra senaste erbjudanden? Vårt team på Almunge Snickerifabrik är alltid redo att assistera dig. Vi förstår att varje byggprojekt är unikt, och vi är här för att erbjuda personlig service och expertis för att säkerställa att dina behov tillgodoses.

Tveka inte att kontakta oss på 0174-200 31 för att diskutera dina projektidéer eller ställa frågor. Du är också varmt välkommen att besöka vår butik och brädgård för att se vårt utbud och prata direkt med våra kunniga medarbetare. Vi värderar varje möjlighet att interagera med våra kunder och ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt nästa byggprojekt till en framgång!

Kontakta oss