Byggvaror och Butik

Allt för ditt byggprojekt

Upptäck allt du behöver för ditt byggprojekt hos Almunge Snickerifabrik. Från hållbara byggmaterial till specialverktyg, vi har allt för att göra ditt bygge enklare och effektivare.

Omfattande sortiment av byggmaterial

Här på Almunge Snickerifabrik erbjuder vi ett brett sortiment av byggmaterial. Utforska vårt utbud av högkvalitativa virke, isoleringsmaterial, fönster och gipsskivor. Våra produkter garanterar hållbarhet och kvalitet för alla typer av byggprojekt

Verktyg och tillbehör för varje projekt

I vår butik finner du ett omfattande utbud av verktyg och tillbehör. Allt från målarverktyg till byggbeslag, avloppsrör, och mer finns tillgängliga för att underlätta ditt arbete.

Specialtillverkade pallar

Behöver du robusta emballagepallar? Vi tillverkar pallar i olika storlekar anpassade för olika behov. Kontakta oss på 0174-200 31 för mer information.

Bekvämlighet med hemleverans

För att göra din shoppingupplevelse ännu enklare, erbjuder vi hemleverans av större beställningar. Vi tillhandahåller även gratis utlåning av släpkärror. För större leveranser erbjuder vi transporttjänster med lastbil, pris enligt överenskommelse.

Varför välja oss?

Som ett etablerat familjeföretag sedan 1919 har vi över 100 års erfarenhet inom snickeri och byggvaror. Vår historia och kunskap garanterar produkter och tjänster av högsta kvalitet.

Läs mer om oss

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor om vårt sortiment eller behöver hjälp med ditt köp? Vårt team är redo att hjälpa dig.

Kontakta oss

Våra leverantörer